Recenze a zkušenosti s e-shopem Zooroyal.cz

ZooRoyal.cz nabízí široký sortiment potřeb, krmiv a výživy pro zvířata v prvotřídní kvalitě. Nabídka zahrnuje více než 10 000 produktů od více než 200 výrobců, které uspokojí potřeby pejsků, koček, ptáků, drobných zvířat, terárií, akvárií a zahradních jezírek. Objednání zboží je jednoduché a při nákupu nad 999 Kč neúčtují žádné poštovné. V případě nespokojenosti či jakéhokoliv dotazu je k dispozici ochotný zákaznický servis.

Rovnou na začátku říkám, že tato recenze bude vesměs pozitivní a jediné negativum vám sdělím již na začátku. Poslední dobou se mi zdá, že klesá množství skladového zboží (především jsem si toho všiml u krmiva, které pravidelně nakupujeme), nevím, jestli to je tím, že se e-shopu tak daří a nestihají naskladňovat, nebo mají líné nákupčí.

Jsem velkým fanouškem e-shopu zooroyal.cz, který osobně využívám pro nákup krmení a vybavení pro mého psa Buddyho. V minulosti jsem vyzkoušel již celou řadu e-shopů i kamenných prodejen. Ale již více jak 2 roky nakupuji pouze ze zooroyal.cz. Vždy jsem s nákupem maximálně spokojen, jelikož nabízejí vysokou kvalitu produktů, většinou z Německa. Navíc mají velmi příznivé ceny a věrnostní program, který mi umožňuje ušetřit ještě více. Vždy jsem se potýkal s nízkou kvalitou hraček, které tomu mému trhanovi vydrželi maximálně 5 minut. Ale díky zooroyal.cz má Buddy už dostatek oblíbených hraček, jednu dokonce již od prvního nákupu ze zooroyal, tedy více než 2 roky. Mimochodem, pokud byste chtěli sledovat Buddyho život, můžete nás sledovat na instagramu @buddyapavlik.

Pavel Jirouš
recenze zooroyal.cz

Otestované potřeby a krmivo pro psy na zooroyal.cz

Jako každý správný páníček jsem velice háklivý na to, co dávám svému psovi. Nechci, aby mu bylo zle, aby nesnědl něco, co by mu mohlo ublížit apod. Proto bych nedoporučoval něco, co nemám osobně vyzkoušené, to se ale netýká tohoto sortimentu, ten známe s Buddym více než dobře. Nabízené produkty mají ze zkušenosti vždy prvotřídní kvalitu. Zdravé krmivo speciálně upravené pro domácí mazlíčky s různými trávicími problémy a široký výběr ověřených značek.

Občas máme problém vybrat si „platky“, tedy výcvikové pamlsky pro Buddyho, protože chceme zkoušet nové věci, abychom zjistili co Buddymu nejvíce chutná. Zatím mu chutnalo vše, bohužel to na výcviku a jeho poslušnosti není moc znát. To je ale jiný příběh, o tom zase někdy jindy.

Pro mého hafana Buddyho jsem zde našel vše, co jsem potřeboval, a jsem s kvalitou a cenami velmi spokojen. Máme odsud pelíšek, vodítko, clicker na výcvik a samozřejmě hodně, hodně, hodně granulek. Vřele doporučuji e-shop zooroyal.cz všem milovníkům zvířat, kteří chtějí pro své mazlíčky jen to nejlepší.

Zajímavé potřeby a krmiva pro kočky na zooroyal.cz

E-shop zooroyal.cz nabízí také široký výběr produktů pro kočky, jako jsou krmiva od předních výrobců, jako jsou Trixie, Royal Canin a Animonda. Pro svoji kočičí společnici zde zajisté naleznete vše, co budete potřebovat, od průchozích dvířek do dveří až po řadu kvalitních škrabadel v různých velikostech a barevných provedeních.

Kolegyně z kanceláře zde nakupuje masové kapsičky pro své dva kocoury a říká, že za tu cenu je jinde nesežene. A že na svých kocourech nešetří, ale množství, které sežerou, by dalo finančně zabrat i Hrabišovi. Tak vypasené kocoury jsem ještě neviděl, hold domácí pohodáři z PraHE. (ano, nejsem kočkomil 😀 )

Kryso-milové a ptáčci zpěváčci

Majitelé drobných zvířat, jako jsou hlodavci a ptáci, nezůstanou pozadu. ZooRoyal nabízí kvalitní klece, hračky, krmiva a další potřeby od renomovaných značek, jako jsou Bunny a JR-Farm. Díky tomu mohou zákazníci pečovat o své zvířecí přátele s jistotou, že jim poskytují tu nejlepší péči.

recenze zooroyal.cz

Akvaristé alias rybičkáři

Pro akvaristy e-shop nabízí širokou škálu akvárií a akvaristických potřeb, které uspokojí potřeby jak začátečníků, tak zkušených profesionálů. V nabídce najdete kompletní akvárium včetně skříně pod akvárium, náročné akvárium pro sladkovodní nebo mořské ryby, a malé nano akvárium pro chov krevet. ZooRoyal rovněž nabízí kvalitní akvarijní techniku, jako jsou čerpadla, filtry a zařízení pro akvárium.

Jsem nadšený zákazník e-shopu zooroyal.cz a vřele ho doporučuji všem, kteří hledají kvalitní produkty a služby pro své zvířecí přátele. Bez ohledu na to, jakého domácího mazlíčka máte, jsem si jistý, že v nabídce ZooRoyal naleznete vše potřebné pro jeho pohodlí, zdraví a štěstí. Napište nám i vy svoji zkušenost s tímto e-shopem.

recenze zooroyal.cz

Pokud chcete někomu poradit opravdu kvalitní e-shop pro domácí mazlíčky, určitě se nebojte mu přeposlat tento článek. Můžete si také přečíst naše další recenze a články se zajímavými tipy.